VINNARE I TÄVLINGEN

Kristina i Finspång vann tävlingen – TJOHO! Och eftersom hon var den enda som skickade in svar – jag är helt klart inte så bra på att arrangera sånt här 😀 – har jag och juryn beslutat att hon vinner både första, andra och tredje pris! Storslam, alltså 🙂

De rätta svaren:
1) Blå, lila, gul, grön
2) Januari 2009
3) Svärmor

Kristinas onödigaste kökspryl:

Min onödigaste kökspryl måste vara köttbullerullaren (eller vad den kan heta) Den ser ut som en tång som man kör ner i köttbullssmeten och vips så ska det bli en köttbulle, färdig att bara lägga i stekpannan. Jag har försökt använda den en gång men inså att det gick både bättre och blev finare köttbullar om jag gjorde på det gamla vanliga sättet. Varför den fortfarande ligger i kökslådan är en gåta…

Stort grattis, Kristina! Hoppas du får mer användning av kycklingstället, kastrullsilen och örtkniven än den där köttbullegrejen 😀