SNART SÅ!

Den 15:e juni slår jag upp dörren till min butik vid Mörby centrum. Här kommer du att kunna hitta massor av produkter som lämpar sig för en lågkolhydratlivsstil plus lite till. Du kommer även att kunna slå dig ner i en skön soffa, dricka en kopp kaffe eller te och bläddra i kokböcker, sitta och diskutera och småprata mm. Min vision är att skapa en samlingsplats för folk som är intresserade av kost och hälsa.

Samtliga produkter kommer så klart att finnas även i webshopen from måndag 15/6! Och givetvis måste man inte vara lågkolhydratare för att köpa dem – det är produkter av hög kvalitet som alla kan äta. Mycket är ekologiskt.

Nu är det en barnklädesaffär i lokalen. På bilderna nedan ser ni hur det ser ut i dagsläget. Den 2:a juni får jag nycklarna, och då börjar en intensiv period. Hela butiksdelen ska först målas om. Den 4:e kommer inredningen. Allt kommer i platta paket och ska monteras…  Den 8:e börjar alla produkter levereras. Sen ska allt upp i hyllorna, det ska fixas prisskyltar, jag komma överens med kassaregistret mm och kanske kommer då polletten trilla ner. Allt har nämligen gått mycket fort från det att jag fick tipset om lokalen! Det här är mitt livs största projekt och jag är jättenervös. Men med vissa saker är det ju som så att man bara MÅSTE prova.

Mer info kommer varteftersom 🙂

Nedanför bilderna ser du vilka öppettider jag kommer att ha.

IMG_4194

IMG_4196

IMG_4199 2

IMG_4200

karta_web

Adress: Golfvägen 2B, Danderyd

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag stängt

Tisdag 12-18

Onsdag 12-18

Torsdag 12-18

Fredag 12-18

Lördag 10-14

Söndag stängt

Eftersom jag öppnar i midsommarveckan, är öppettiderna lite annorlunda första veckan:

ÖPPETTIDER V25 – MIDSOMMARVECKAN

Måndag 12-18

Tisdag 12-18

Onsdag 12-18

Torsdag 12-20

Midsommarafton 10-16

Midsommardagen stängt

Söndag stängt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *