OM NUTRIAVANS

om

 

NutriAvans finns också på:

facebook icon Twitter icon Instagram icon
[/one_third]

NutriAvans grundades av mig, Bitte K Björkman, 2014. Jag är kostrådgivare inom lågkolhydratkost/paleo och har ätit LCHF (Low Carb, High Fat) sedan januari -09. Det innebär enkelt uttryckt att man äter färre kolhydrater och mer naturligt fett.

Varför kostrådgivning inom LCHF?

Första gången jag hörde talas om LCHF var när jag sökte bot för min magkatarr. Jag blev nyfiken, men fettskrämd som jag var tog det ett helt år innan jag vågade ta steget. Ett steg jag aldrig ångrat! Efter tre dagar på LCHF var magkatarren – som jag medicinerats för i närmare tio år – borta, och tre månader senare även närmare tio kilo. Så småningom försvann min migrän, mitt snarkande upphörde och hud och hår blev märkbart bättre. Likaså min energi!

Mitt intresse för kost och hälsa väcktes i samband med kostomläggningen. Genom åren har intresset vuxit, först och främst för att jag själv mår så bra av LCHF, men jag har även påverkats starkt av alla de berättelser jag tagit del av genom åren: många människor med diabetes, IBS, astma, eksem, reumatism, adhd mm har upptäckt att LCHF lindrat eller tom gjort dem helt symptomfria. De har helt enkelt fått en högre livskvalitet – bara genom att äta den mat vi är konstruerade att äta.

Jag utbildade mig hos mf-gruppen. Utbildningen bekräftade de kunskaper jag tagit till mig genom åren, samt fördjupade förståelsen för hur och varför det fungerar. Utbildningen i kombination med egen erfarenhet ger mig en stabil grund att stå på som kostrådgivare.

Mitt mål med NutriAvans är att få fler människor att upptäcka fördelarna med lågkolhydratkost och hjälpa dem till viktnedgång, en förbättrad hälsa samt en energi och ork som räcker till både arbete och fritid.

Namnet NutriAvans kommer från nutrition (näring) samt avans (vinst), och sammanfattar mycket bra effekten av lågkolhydratkost!

Söker du en glad, peppande och inspirerande kostrådgivare? Då ska du kontakta mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *