Nästa LCU-event: KetoLadies!

I går kom jag hem efter dryga två veckor på Mallorca. Mitt och Hannas event blev en succé! Jag måste nypa mig i armen regelbundet för att fatta hur bra det gick 🙂 Föreläsare och gäster gillade både upplägget och hotellet. Alla var även mycket nöjda med maten! Den byggdes helt och hållet på Kostdoktorns information om LCHF på spanska. Ett gott betyg både till Kostdoktorn och kockarna på hotellet.

Vi har nu fått blodat tand, och har därför spikat ännu ett event: KetoLadies. Den 8-11 mars 2018 kör vi en långhelg på samma hotell där vi fokuserar på kvinnohälsa: hormoner, känslor, kopplingen kropp/knopp, självkänsla och -medvetenhet, glädje, hur man hanterar sug mm.

Nästa vecka släpper vi biljetterna, men du kan redan nu läsa lite om eventet på KetoLadies hemsida!

Jag hoppas kunna komma med ett uttömmande inlägg om det nyss avslutade eventet inom kort, men just nu är jag ganska sliten och trött (fast mycket lycklig!) och jobbar för fullt med KetoLadies!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *