MATTIAS OM PROJEKT F

Bredvid loggan på min hemsida står det “Lågkolhydratkost – för hälsans skull”. Att folk gör en kostomläggning för att gå ner i vikt är väl kanske den vanligaste anledningen. Men det härliga med lågkolhydratkost är att folk trots utebliven/låg viktminskning fortsätter äta enligt den här modellen. Och det just för att de mår så attans bra! Jag är övertygad om att Mattias kommer att minska sin vikt ännu mer vad det lider. Rom byggdes inte på en dag. Fast fem kilo ner i vikt och minus åtta centimeter i midjan är inte direkt fy skam!

“Tappade byxor…!

Så sammanfattar jag denna dryga månad. De e riktigt coolt att inse att de byxor som jag hängde undan för några år sedan snart kan sitta på en ny smalare Mattias

I början var jag lite skeptisk men efter skåprensningen som vi gjorde tillsammans med Bitte så blev jag taggad. Jag har fått ny inspiration att laga mat och jag har provat olika bakverk, spännande! Kilona har dock inte rasat i den takt jag hoppats, är fortfarande fundersam på portionsstorlek kontra fettet jag äter. Men jag konstaterar att det är ju mest protein och fett som jag äter på frukost, lunch och middag och det ska ju vara så.

Sockersug har jag inte haft, slutade med godis redan i våras (med några återfall under sommarn…) så det var inte så knepigt. Däremot saknar jag mackor och pasta. Testat lite olika substitut men det blir inte riktigt lika gott. Men det är bara att gilla läget! Det är trevligt också att ha en sambo som är lugnare och mer harmonisk, där ser man en väldigt bra effekt av att skippa sockret.

Men jag mår bra, riktigt bra. Magen är i ordning, jag är piggare och ser fram emot att fortsätta må bra. Har inte börjat träna men ändå märker jag att jag inte blir lika andfådd längre.

Vår stora ledstjärna och underbara stöd i denna process har förstås varit Bitte, utan henne hade detta aldrig hänt. Så är det bara. Jag är enormt tacksam att fått vara med på denna resa och jag reser gärna längre, resan har bara börjat!

/Mattias – på väg mot 100 kg”

Mattias har varit en kul klient! Han har varit nyfiken och vågat prova sig fram – riktigt roligt!

Mattias
Längd: 197 cm
Vikt: 127 kg–>124 –> 123,5–> 123,5–>122–>121,9–>121,9
Midja: 121 cm–> 118 –> 118 –> 118–>115–>115–>113

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *