KOSTRÅDGIVNING

 

kostradgivning

Behöver du stöd och pepp i början av kostomläggningen? Eller en kick i rumpan för att överhuvudtaget komma igång? Det är där jag som kostrådgivare kommer in i bilden!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

När du bokat kostrådgivning, mejlar jag dig en hälsodeklaration. I den får du svara på frågor om sov-, motions- och matvanor, om du har någon sjukdom/äter mediciner mm. Inför vårt första möte går jag igenom dina svar och har därmed en grund att utgå ifrån när vi lägger upp strategin för din kost.

Det första mötet brukar ta lite längre tid, ca 1 1/2 timme. Resterande möten tar ca en timme. Beroende på vilket paket du väljer, kommer vi att höras via mejl eller telefon mellan mötena.

På mötena pratar vi om hur det har gått under den gångna veckan – hur har du mått, hur har du sovit, hur det är med energin mm. Upplever du problem med något, tar vi tillsammans fram en lösning som fungerar för dig.

Konsultation passar dig som vill veta mer om lågkolhydratkost och känna dig för om det är något för dig. Om du redan äter lågkolhydratkost men kört fast, kan en konsultation vara det som tar dig vidare. Även inför konsultationen fyller du i en hälsodeklaration som ligger som underlag vårt möte. Om du efter konsultationen bestämmer dig för att boka kostrådgivning, drar jag av kostnaden för konsultationen.

BOKNING & PRISER FÖR KOSTRÅDGIVNING

När du bokar kostrådgivning betalar du 750 kr innan vårt första möte. Resterande summa sätts in på NutriAvans konto efter det första mötet, och därefter bokar vi in alla kommande möten.

Konsultation i Stockholm alt online (Skype):

1 timme: 750 kr inkl moms

Kostrådgivning i Stockholm alt online (Skype) 6 möten:

SMALL 3 500 kr inkl moms
Du samlar dina frågor i ett mejl per vecka. Jag återkommer med svar inom ett dygn.
MEDIUM 5 000 kr inkl moms
Mellan mötena kan du kontakta mig via mejl. Jag svarar skyndsamt (vardagar 8-17)
LARGE 8 000 kr inkl moms
Du kan kontakta mig fritt via mejl eller sms veckans alla dagar. Jag svarar skyndsamt.

För företag tillkommer moms på priserna (25 %).

Kontakta mig på:

[/fusion_text]

VIKTIGT

Allt innehåll i hälsodeklarationen samt innehållet i samtal mellan kund och rådgivare omfattas av principen om tystnadsplikt och kommer således ingen tredje part tillhanda.
Står du under läkarbehandling och/eller medicinerar? Informera din läkare om din planerade kostomläggning! Det är viktigt att dina värden följs upp och att doseringen anpassas (t ex blodtrycksmedicin eftersom många får ett sänkt blodtryck vid övergång till lågkolhydratkost).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *