Konsten att få i sig surkål – gör surslaw!

Det är ju värsta surkålshajpen nu! Gör ju mycket gott för tarmbakterierna som är så viktiga för hälsan. Så självklart vill jag också äta det. Problemet är bara att jag tycker att det är rent vämjeligt att äta….

Jag har testat alla möjliga varianter och märken. Inget smakar gott. Att ställa mig och fixa min egen surkål är jag inte ett dugg intresserad av, så råd och recept om det undanbedes vänligen 😀

Sen fick jag ett superbra tips: att göra cole slaw med eländet. Så i morse rörde jag ihop creme fraiche, majonnäs, surkål, lite svartpeppar och en dutt dijonsenap. Surslaw, helt enkelt. Och det blev GOTT!

Det här kommer jag att äta ofta. Det går supersnabbt att fixa och innehåller både pro- och prebiotika.

Så testa detta du, som liksom jag, hittills inte förmått mig att få ner den här nyttigheten!