KetoLadies – vilka fantastiska dagar!

Det är måndag morgon och jag ligger i en säng i en lägenhet i Palma och försöker smälta intrycken från vårt senaste event. Jag kan ärligen säga att jag aldrig varit med om något liknande tidigare! En hel helg med enbart keto-kvinnor, allt ifrån nybörjare till rutinerade.

Vi startade med en middag på torsdagskvällen, och precis som vid vårt förra event så var det tokdrag redan från början! Det är som om alla är gamla vänner sedan tidigare och ÄNTLIGEN träffas igen för första gången på länge.

Alla föreläsningar och workshops var superintressanta! Några urval: Ximena de la Serna pratade bl a om hur viktigt det är att ha ägglossning och hur man lär känna sin kropps cykel, Bitten Jonsson förklarade hur hon behandlar sockerberoende, Pia Holmstedt-Englund lärde oss andas effektivt, Franziska Spritzler gav många tips och råd om hur man kan göra för att åldras på ett behagligt sätt – hur man bör tänka kring kosten, ta hand om huden mm. Martina Johanssons föreläsning om keto och mental hälsa berörde oss alla mycket. Jag har alltid haft stor respekt för henne och hennes kunskaper, men efter detta har hon närmast hjältestatus i mina ögon <3

På fredagkvällen kom Annika Fredriksson, make up-artist från Palma, och höll en workshop om sminkning. Vår gäst Chiara hade turen att få agera modell för henne. Det var ett mycket roligt inslag som vi la in i agendan för att betona att det faktiskt är helt ok att bejaka sin fåfänga. Efteråt blev det filmvisning – Heal.

På lördagkvällen var det galamiddag med trerätters med efterföljande dans och sång nere vid baren. Riktigt bra drag!

Efter söndagens pass var det dags att säga hej då till alla underbara gäster och föreläsare. Att jag skriver “underbara” är för att det är helt sant. När man träffas så här och har en gemensam livsstil är det så många andra saker som hamnar i skymundan. Vad folk jobbar med, om de är tjocka eller smala, unga eller gamla, från Sverige eller Tunisien är helt ointressant. Vi utgår från det vi har gemensamt och får en otroligt fin sammanhållning från start.

Nu ska jag och Hanna samla ihop krafterna och börja jobba med vårt nästa event – LCU18. Vi är mycket taggade och övertygade om att det kommer att bli minst lika bra som både LCU17 och KetoLadies!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *