BITTE & BLANDAT | Övrigt

Hej då!

24 januari, 2020

I dagarna firar jag elva år som lågkolhydratare. Mitt bästa hälsobeslut någonsin! Normalvikt, lugnare sinne, mer energi, mycket bättre hälsa. Finns inte en chans att jag överger den här livsstilen!

Däremot drar jag mig nu tillbaka som aktiv. Jag har ända sedan jag började äta LCHF varit engagerad på något sätt:

  • Jag ordnade LCHF-träffar i min gamla hemstad Mariefred. Lockade faktiskt dit Skaldeman att föreläsa en gång!
  • Bloggade om livsstilen och blev efter ett tag kontaktad av Katrin Zytomierskas assistent som undrade om jag ville flytta min blogg till deras portal. Jag minns fortfarande hur omtumlad jag blev av det erbjudandet! Jag – på en riktigt stor sida om LCHF?! Jag tackade ja. Men eftersom mitt skrivande styrs helt av min kreativitet och lust, innebar kravet på tre inlägg dagligen att jag hoppade av efter ett tag. Men det var ju suveränt roligt att testa!
  • Jag utbildade mig till kostrådgivare. Startade webshop i min källare, startade butik, la ner butik, webshopen hamnade åter i min källare och inte långt därefter la jag ner den också. Det är svårt att tjäna pengar på en livsstil som faktiskt inte behöver några specialprodukter – riktig mat är fullt tillräckligt.
  • Parallellt med att jag hade butiken blev jag aktiv i Smarta Diabetiker. Jag lärde mig oerhört mycket under de nästan två år jag var med där! Mitt hjärta kommer alltid att klappa extra hårt för alla er med diabetes! <3
  • Jag startade upp The Low Carb Universe med Hanna Boëthius. Vi var de första som arrangerade internationella event inom lågkolhydratkost i Europa. Det är fasen inte illa! Efter eventet i november förra året valde jag att lämna. Man ska ha både hjärta och själ med i en sån verksamhet, och båda dessa hade då börjat styra mig åt ett annat håll. The Low Carb Universe finns dock kvar i Hannas regi – det blir ett event i november i år på fantastiska Espléndido i Puerto de Sóller på Mallorca. Jag säger bara det: har du möjlighet att delta – gör det!
  • Det sista steget är att lägga ner den här sidan. Det är både vettigt och skönt att stänga dörren mot det gamla innan man öppnar dörren mot det nya! Sidan kommer att finnas kvar ett litet tag, men sen försvinner den för gott från jordens yta.

Vad gäller mina planer inför framtiden börjar bilden klarna och jag har tagit de första små stegen mot mitt nya mål. Det är ännu för tidigt att berätta vad det gäller, och jag kan inte säga något om när det på ett ungefär är klart. Det här nya ska få ta all tid som behövs! Vill du veta vad som händer när det väl händer, föreslår jag att du följer mig på Instagram eller skickar mig en vänförfrågan på Facebook.

Tusen tack till alla er som följt mig här genom åren, till alla som jag haft turen att träffa tack vare den här livsstilen! Är så tacksam för allt jag fått vara med om och uppleva.

Redo att flyga iväg mot nya mål!

Pst! Självklart kommer jag att emellanåt dela med mig av kostrelaterade insikter/åsikter emellanåt i mina sociala kanaler! Titt som tätt dyker det ju upp nya dumheter och knasigheter som jag bara måste protestera mot! 😀

Only registered users can comment.

  1. Lycka till med det nya Bitte och tack för ditt positiva engagemang kring kost och hälsa som jag fått ta del av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *