HANNAS FETALAX

Min snart fjortonåriga dotter har komponerat denna rätt. Hon hade gjort något liknande på hemkunskapen i skolan, men modifierade receptet något 🙂 Det är underbart när ens barn börjar bli så stora att de kan ta hand om middagen!

INGREDIENSER
1 kg färsk laxfilé
150 gr fetaost
2 dl creme fraiche
1 röd paprika

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka paprikan och blanda den med ost och creme fraiche. Olja en ugnsform och lägg på laxen. Salta och peppra. Bred massan över laxen. Den är färdig efter ca 30 minuter.

2 svar på “HANNAS FETALAX”

  1. Det är väl underbart när ungdomar intresserar sej för mat och vad som finns i., jätteduktig dotter du har.

    1. Ja, jag och hennes far uppskattar det verkligen! Skönt att slippa göra det själva emellanåt 🙂 Hon ska få ännu mer svängrum i köket – lusten till matlagning ska absolut uppmuntras!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.