Go with the flow!

En sak jag lärt mig de senaste åren är att det inte går att planera sitt liv ner på pilleduttnivå. Sedan jag accepterade att jag inte kan ha hundraprocentig kontroll har jag fått vara med om massor av skoj! Jag har varit öppen för att prova nya saker, jag har gått mycket på magkänsla, utmanat mig själv. Det har ibland varit som att åka slalom: det har gått åt höger, en annan gång åt vänster. Men det har hela tiden gått åt rätt håll! Och med en tydlig röd tråd: kost och hälsa. Så jag irrar inte runt helt planlöst här i livet 😀

I december avregistrerade jag NutriAvans som företag, jag arbetar inte längre med kostrådgivning. Det är få förunnat att kunna livnära sig på det yrket. Istället satsar jag fullt ut på The Low Carb Universe och jobbet för Kostfonden. En kombination som känns mycket bra. Och Kostfonden är ett ypperligt exempel på att ingen ansträngning är bortkastad! För drygt fem år sen läste jag Ett sötare blod av Ann Fernholm och blev mäkta imponerad. En kund jag hade i min kortlivade butik i Mörby Centrum känner Ann och det ena ledde till det andra och nu jobbar tillsammans med henne för Kostfonden. Kul!

I övrigt dras jag med en fet jet lag. Två veckor i solen i en helt annan tidszon sätter sina spår på sömnen. Två veckors lata dagar i solen sätter även sina spår på vågen 😉 Goda drinkar, alldeles för mycket god mat, inget 16:8 och massor av slappande… Väl hemma är jag dock direkt på banan igen. Jag gör inget speciellt, jag bara gör som vanligt: äter strikt lchf. Jag är trygg i den livsstil som jag haft sedan januari 2009. Och därför fixar jag att hoppa över skaklarna ibland.

Nu ska jag iväg och handla, finns inte mycket i kylskåpet eftersom vi varit borta på semester. Ägg och smör står högst upp på inköpslistan – det är nog de bästa livsmedel som finns 😀

Bilden här ovan visar en av alla supergoda maträtter jag åt under semestern. Smörindränkt hummer med den godaste cole slaw jag någonsin ätit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *