Gäst i Jimmy Moores podcast

I onsdags satt jag och Hanna Boethius och skypade med Jimmy Moore och Jenna Lightfoot i en dryg timme. Vi var inbjudna som veckans gäster i podcasten Low-Carb Conversations. Innan hade vi fått några aktuella amerikanska tidningsartiklar att läsa igenom, dessa var sedan diskussionsämnena för kvällen.

Vi fick även möjlighet att berätta om vårt gemensamma projekt The Low Carb Universe. I podcasten avslöjas den första av föreläsarna på vårt event, så lyssna om du vill veta 😉 Smarta Diabetiker tryckte vi givetvis också in!

Jag var rejält pirrig innan. Det var ganska svårt att fokusera, vi körde enbart med ljud – enklare när man ser varandra också. Jag stakar mig en del, att komma med kluriga och bra svar på ett annat språk var krångligt. Men allt som allt är jag så klart superglad över att fått vara med i denna podcast! Har inte lyssnat igenom hela än, och visar det sig att jag gjort något knasigt, så kan jag lätt leva med det 🙂

Här hittar du podcasten!