En månad kvar till The Low Carb Universe!

Jag kan ännu inte riktigt fatta vad jag och Hanna Boëthius håller på med 😀 En idé utslängd bara helt apropå förra våren är nu på väg att bli verklighet! Om en månad börjar vi ta emot gäster och föreläsare på Espléndido Hotel i Puerto de Sóller på Mallorca. Vi har lyckats locka ett gäng riktigt kunniga föreläsare.

Vårt event är inte riktigt som andra konferenser. Vi bestämde redan från början att vi inte skulle köra fulla dagar med föreläsningar. Man orkar liksom inte ta in allt till slut. På eftermiddagarna kör vi därför workshops med de föreläsare som talat på förmiddagarna. På så sätt får gästerna en unik möjlighet att ställa frågor om och diskutera förmiddagens ämnen.

Varje dag har för övrigt ett tema: Do-abetes, Real Life: LCU EDITION, What’s new samt Keto-on.

Rörelsepass är inplanerade på eftermiddagarna: vi har bjudit in yoga- och NIA-dansinstruktörer samt även avsatt tid för träning på hotellets gym, promenader och simning (hotellets utomhuspooler är uppvärmda). Detta har vi gjort för att det helt enkelt inte är särskilt hälsosamt att bara sitta hela dagarna 🙂

Hotellet vi bor på – Espléndido – hör till den absoluta hotelltoppen på Mallorca. Men atmosfären är mycket avslappnad och familjär. Man behöver absolut inte klä om till middagarna eller se ut på något särskilt sätt under dagarna: mys- eller träningskläder funkar hur fint som helst! Däremot går vi all-in till lördagens avslutningsmiddag! Då rustar vi oss till tänderna 😀

Det finns fortfarande biljetter kvar för dig som är sugen på att tillbringa fem novemberdygn på Mallorca, fylla på kunskapsbanken och träffa härliga, likasinnade människor från USA, Kanada, Oman, Frankrike och flera andra europeiska länder och äta suveränt god lågkolhydratmat!

All info du behöver hittar du här: https://thelowcarbuniverse.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *