Eftereventsemester och ett gäng härliga bilder från LCU19!

Hemma i Sverige igen! LCU19 avslutades förra helgen, och jag tror tamejsjutton att det var det bästa vi haft! ALLA har varit bra, men den här gången hade vi verkligen ett fantastiskt utbud av ämnen och maten var ÄNNU bättre än tidigare år. Vilket vi knappast trodde var möjligt!

Nedan följer ett antal bilder från eventet. Stort tack till min vän Malin för fantastiskt fina bilder! <3

Året har varit tufft. Vi har fått ställa in event och har slitit rejält för att få ihop allt. Det har helt klart sitt pris. Jag är trött och sliten. Har lagt på mig stressvikt och det snurrar i huvudet. Därför tar jag nu en lååång semester! Det kommer säkerligen att dyka upp några inlägg här. Fast bloggen är ju liksom inte mitt jobb 🙂 Men jag MÅSTE inte göra något den närmaste tiden. Bara vara, och göra det som för tillfället faller mig in!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *