80-talet ringde och vill ha tillbaka sin bantarsoppa

Med en bakgrund som jojo-bantare har jag provat det mesta. Pulver, piller, juicefasta mm. Värst av allt var den danska sjukhussoppan! Basen i den var fransk löksoppa (pulver, så klart…) samt en jäkla massa kål. Fruktansvärd! Så till den grad att jag än idag – trots att jag numer älskar kål – vägrar äta soppa med kål i.

Jag trodde att tiden för ”mirakelkurer” som denna var förbi. Att vi lärt oss något. Men närå. Kålsoppan har fått liv igen. Tack vare Dietistförbundet i Australien.

De pushar nu för en liknande soppa och menar att man går ner 6 kg på sju dagar om man äter den.

KLONK!

(Det var jag som ramlade baklänges)

Här är ett nyhetsinslag (!?) om dunderbantningsknepet:
http://beta.9news.com.au/national/2017/06/08/18/37/cabbage-soup-diet-recipe-weight-loss

 

Vilken soppa…. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *